Ik ben schrijfster en dat beperkt zich niet alleen tot het schrijven van blogs. Muziek schrijven, scripts schrijven, webteksten schrijven…schrijven in de breedste zin van het woord. In de mediatheek, deel ik de “media” dingetjes waar mijn pen en ik aan hebben deelgenomen.

Het nummer ‘Als Jij Lacht’ staat op het album van Damaru ( Tuintje in mijn hart ) dat in juli 2011 gereleased werd. Het nummer werd geschreven door Sérènity ( Serenitheory) Hanenberg. Bekijk hier de clip.

 “Teach Me How To Cook” is de tweede clip afkomstig van de rapper Rasheeds’ EP genaamd: Soulful Sparks. Het nummer bevat een gastbijdrage van de poëet TCA en de beat is geproduceerd door Statik Music. De clip is geschoten door ChelChelMedia. In deze clip wordt er gefigureerd door Sérènity ( Serenitheory) Hanenberg die ook de videoscript heeft geschreven.

En soms, vind ik het ook gewoon leuk om slechts te figureren. 🙂
De veelbelovende rapper/songwriter Twixx bracht zijn eerste videoclip “Music & You” in november 2010 uit ( ft Rasheed & Fero Tisesty). Het nummer is afkomstig van zijn mixtape “Music and Her”. In deze clip speelt Sérènity ( Serenitheory) Hanenberg de hoofdrol.

Leave a Reply

CommentLuv badge